фотографії…

Як же не дякувати Нашому Небесному Отцеві за всі отримані благодаті, котрих Він нам уділяє! Ми бачимо як час швидко минає і вже минуло три місяці, як наші дітки в м. Мостиська прийшли до садочку, і тому ми прагнемо поділитись з Вами нашими спогадами про насичене життя дітей, сестер та батьків.

В нашому садочку в цьому році маємо 35 дітей, котрі поділені на молодшу групу «Сонечко» та старшу групу «Ангелятка», і життя у нас також сонячне та ангельське. Супроводжують у духовному зростанні нас наші священики, отець настоятель Владислав Дерунов та вікарний священик отець Назар Білик, котрі кожний перший четвер місяця приходять до каплиці у домі сестер, щоб разом з батьками, дітьми та сестрами складати Богу Подячну Жертву за прожитий місяць.

Дітки мають кожен день нові та нові події: моляться, бавляться, вчаться, ходять на прогулянки, святкують дні народження, та влаштовують виступи для своїх батьків. Також у нас бувають різні виїзди. Між іншим нещодавно ми разом з дітками з сусіднього садочка, котрі ведуть сестри Служебниці у с. Крисовичі, дякували Богу за їхнього засновника блаженного отця Едмунда Бояновського у 200-у річницю його народження.

Батьки наших дітей з садочка також співпрацюють з сестрами, вчать дітей основ здорового життя, вчать танців, та допомагають нам у різний спосіб, щоб діти у садочку росли добрими та вихованими людьми. Молимо Бога за заступництвом нашої Засновниці Матері Анелі Рози Годецької, покровительки нашого садочку, про зростання наших дітей у вірі, та у послусі для Бога та батьків.

Просимо про молитву, та пам’ятаємо у молитві. Сестри з Мостиськ.